M.Hakan Başar
M.Hakan BAŞAR
Dernek Yönetim

SADECE AMATÖRÜM
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 22, 2010, 08:39:16 ÖÖ » |
|
Talep listesinde son durum...
1.Kutsiye BEŞİROĞLU 1 adet Yazılacak isim:Kutsiye BEŞİROĞLU 2.Coşkun BOZALAN 1 adet Yazılacak isim: Coşkun BOZALAN 3.Celil BOZALAN 1 adet Yazılacak isim: Celil BOZALAN 4.İlhami TOKER (EFE) MAKİNA 2500 X : 1 adet Yazılacak isim: İlhami TOKER 5.M.Hakan BAŞAR 1 adet Yazılacak isim: M.Hakan BAŞAR 6.Umut DEMİR (PACO) 1 adet Yazılacak isim: Umut Demir 7.Oral ATAK 1 Adet Yazılacak isim: Derin Irmak ATAK 8. Murat Bal 1 adet Yazılacak isim: Murat BAL 9. Baki ARSLAN 1 adet Yazılacak isim: Baki ARSLAN 10.Baran ARSLAN 1 Adet yazılacak isim Baran ARSLAN 11. Dinçer IŞIK 1 Adet. Yazılacak isim: Dinçer IŞIK 12. Ufuk AKGÜN 1 Adet. Yazılacak isim:Ufuk AKGÜN 13.Tuncer ÜNAL 1 adet Yazılacak isim:Tuncer ÜNAL 14.Emrecan DENİZ (Yazılacak İsim : Emrecan
|
|
|
|
|
|
Sadece Amatörüm..
|
|
|
M.Hakan Başar
M.Hakan BAŞAR
Dernek Yönetim

SADECE AMATÖRÜM
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 22, 2010, 12:37:41 ÖS » |
|
1.Kutsiye BEŞİROĞLU 1 adet Yazılacak isim:Kutsiye BEŞİROĞLU 2.Coşkun BOZALAN 1 adet Yazılacak isim: Coşkun BOZALAN 3.Celil BOZALAN 1 adet Yazılacak isim: Celil BOZALAN 4.İlhami TOKER (EFE) MAKİNA 2500 X : 1 adet Yazılacak isim: İlhami TOKER 5.M.Hakan BAŞAR 1 adet Yazılacak isim: M.Hakan BAŞAR 6.Umut DEMİR (PACO) 1 adet Yazılacak isim: Umut Demir 7.Oral ATAK 1 Adet Yazılacak isim: Derin Irmak ATAK 8. Murat Bal 1 adet Yazılacak isim: Murat BAL 9. Baki ARSLAN 1 adet Yazılacak isim: Baki ARSLAN 10.Baran ARSLAN 1 Adet yazılacak isim Baran ARSLAN 11. Dinçer IŞIK 1 Adet. Yazılacak isim: Dinçer IŞIK 12. Ufuk AKGÜN 1 Adet. Yazılacak isim:Ufuk AKGÜN 13.Tuncer ÜNAL 1 adet Yazılacak isim:Tuncer ÜNAL 14.Emrecan DENİZ (Yazılacak İsim : Emrecan 15.Hadi AYAZOĞLU Yazılacak İsim Hadi AYAZOĞLU
|
|
|
|
|
|
Sadece Amatörüm..
|
|
|
M.Hakan Başar
M.Hakan BAŞAR
Dernek Yönetim

SADECE AMATÖRÜM
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 22, 2010, 08:42:28 ÖS » |
|
1.Kutsiye BEŞİROĞLU 1 adet Yazılacak isim:Kutsiye BEŞİROĞLU 2.Coşkun BOZALAN 1 adet Yazılacak isim: Coşkun BOZALAN 3.Celil BOZALAN 1 adet Yazılacak isim: Celil BOZALAN 4.İlhami TOKER (EFE) MAKİNA 2500 X : 1 adet Yazılacak isim: İlhami TOKER 5.M.Hakan BAŞAR 1 adet Yazılacak isim: M.Hakan BAŞAR 6.Umut DEMİR (PACO) 1 adet Yazılacak isim: Umut Demir 7.Oral ATAK 1 Adet Yazılacak isim: Derin Irmak ATAK 8. Murat Bal 1 adet Yazılacak isim: Murat BAL 9. Baki ARSLAN 1 adet Yazılacak isim: Baki ARSLAN 10.Baran ARSLAN 1 Adet yazılacak isim Baran ARSLAN 11. Dinçer IŞIK 1 Adet. Yazılacak isim: Dinçer IŞIK 12. Ufuk AKGÜN 1 Adet. Yazılacak isim:Ufuk AKGÜN 13.Tuncer ÜNAL 1 adet Yazılacak isim:Tuncer ÜNAL 14.Emrecan DENİZ (Yazılacak İsim : Emrecan 15.Hadi AYAZOĞLU Yazılacak İsim Hadi AYAZOĞLU 16.Bahadır CAN 1 Adet yazılacak Yazılacak İsim :Burak CAN 17.Bahadır CAN 1 Adet Yazılacak Yazılacak İsim :Baran CAN
|
|
|
|
|
|
Sadece Amatörüm..
|
|
|
|
Metin Karagöz
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 22, 2010, 09:24:08 ÖS » |
|
1.Kutsiye BEŞİROĞLU 1 adet Yazılacak isim:Kutsiye BEŞİROĞLU 2.Coşkun BOZALAN 1 adet Yazılacak isim: Coşkun BOZALAN 3.Celil BOZALAN 1 adet Yazılacak isim: Celil BOZALAN 4.İlhami TOKER (EFE) MAKİNA 2500 X : 1 adet Yazılacak isim: İlhami TOKER 5.M.Hakan BAŞAR 1 adet Yazılacak isim: M.Hakan BAŞAR 6.Umut DEMİR (PACO) 1 adet Yazılacak isim: Umut Demir 7.Oral ATAK 1 Adet Yazılacak isim: Derin Irmak ATAK 8. Murat Bal 1 adet Yazılacak isim: Murat BAL 9. Baki ARSLAN 1 adet Yazılacak isim: Baki ARSLAN 10.Baran ARSLAN 1 Adet yazılacak isim Baran ARSLAN 11. Dinçer IŞIK 1 Adet. Yazılacak isim: Dinçer IŞIK 12. Ufuk AKGÜN 1 Adet. Yazılacak isim:Ufuk AKGÜN 13.Tuncer ÜNAL 1 adet Yazılacak isim:Tuncer ÜNAL 14.Emrecan DENİZ (Yazılacak İsim : Emrecan 15.Hadi AYAZOĞLU Yazılacak İsim Hadi AYAZOĞLU 16.Bahadır CAN 1 Adet yazılacak Yazılacak İsim :Burak CAN 17.Bahadır CAN 1 Adet Yazılacak Yazılacak İsim :Baran CAN 18. Metin KARAGÖZ 1 adet Yazılacak olan: Metin KARAGÖZ 19.Serkan SAKA 1 adet Yazılacak İsim :Serkan SAKA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M.Hakan Başar
M.Hakan BAŞAR
Dernek Yönetim

SADECE AMATÖRÜM
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 23, 2010, 08:18:48 ÖS » |
|
Hatırlatma : Arkadaşlar Talepler için son gün 26 ŞUBAT 2010 dur..Cuma gününden sonra bildirilen talepler dikkate alınmayacaktır... Son altı sipin kamış makina takımı kalmıştır..Bilginize...
|
|
|
|
|
|
Sadece Amatörüm..
|
|
|
M.Hakan Başar
M.Hakan BAŞAR
Dernek Yönetim

SADECE AMATÖRÜM
|
 |
« Yanıtla #20 : Şubat 24, 2010, 12:05:16 ÖS » |
|
Talep listesinde son durum... Son 4 adet Set kalmıştır
1.Kutsiye BEŞİROĞLU 1 adet Yazılacak isim:Kutsiye BEŞİROĞLU 2.Coşkun BOZALAN 1 adet Yazılacak isim: Coşkun BOZALAN 3.Celil BOZALAN 1 adet Yazılacak isim: Celil BOZALAN 4.İlhami TOKER (EFE) MAKİNA 2500 X : 1 adet Yazılacak isim: İlhami TOKER 5.M.Hakan BAŞAR 1 adet Yazılacak isim: M.Hakan BAŞAR 6.Umut DEMİR (PACO) 1 adet Yazılacak isim: Umut Demir 7.Oral ATAK 1 Adet Yazılacak isim: Derin Irmak ATAK 8. Murat Bal 1 adet Yazılacak isim: Murat BAL 9. Baki ARSLAN 1 adet Yazılacak isim: Baki ARSLAN 10.Baran ARSLAN 1 Adet yazılacak isim Baran ARSLAN 11. Dinçer IŞIK 1 Adet. Yazılacak isim: Dinçer IŞIK 12. Ufuk AKGÜN 1 Adet. Yazılacak isim:Ufuk AKGÜN 13.Tuncer ÜNAL 1 adet Yazılacak isim:Tuncer ÜNAL 14.Emrecan DENİZ (Yazılacak İsim : Emrecan 15.Hadi AYAZOĞLU Yazılacak İsim Hadi AYAZOĞLU 16.Bahadır CAN 1 Adet yazılacak Yazılacak İsim :Burak CAN 17.Bahadır CAN 1 Adet Yazılacak Yazılacak İsim :Baran CAN 18. Metin KARAGÖZ 1 adet Yazılacak olan: Metin KARAGÖZ 19.Serkan SAKA 1 adet Yazılacak İsim :Serkan SAKA 20. Özcan AKAR 1 adet Yazılacak İsim Özcan AKAR 21.Can AKAR 1 Adet Yazılacak İsim Can AKAR
|
|
|
|
|
|
Sadece Amatörüm..
|
|
|
|
Onur Akçay
|
 |
« Yanıtla #21 : Şubat 24, 2010, 01:42:35 ÖS » |
|
Hakan abi,
Ben 1 adet oğlum için istiyorum. "Yiğitcan Akçay"
Ödeme için banka hesap numarası verirsen internetten ödemeyi hemen gerçekleştirebilirim.
Selamlar,
|
|
|
|
|
|
Misinalarınız Sağlam, İğneleriniz Keskin Olsun.
|
|
|
M.Hakan Başar
M.Hakan BAŞAR
Dernek Yönetim

SADECE AMATÖRÜM
|
 |
« Yanıtla #22 : Şubat 24, 2010, 02:01:42 ÖS » |
|
Sevgili Onur yeğen Yiğitcan için istediğin set için talebini listeye ekledim.Saymanımız coşkun Özel mesaj yoluya Ankara dışından talepte bulunan üyelerimize hesap numarasını bildirecektir..Saygılarımla...
Talep listesinde son durum... Son 3 adet Set kalmıştır
1.Kutsiye BEŞİROĞLU 1 adet Yazılacak isim:Kutsiye BEŞİROĞLU 2.Coşkun BOZALAN 1 adet Yazılacak isim: Coşkun BOZALAN 3.Celil BOZALAN 1 adet Yazılacak isim: Celil BOZALAN 4.İlhami TOKER (EFE) MAKİNA 2500 X : 1 adet Yazılacak isim: İlhami TOKER 5.M.Hakan BAŞAR 1 adet Yazılacak isim: M.Hakan BAŞAR 6.Umut DEMİR (PACO) 1 adet Yazılacak isim: Umut Demir 7.Oral ATAK 1 Adet Yazılacak isim: Derin Irmak ATAK 8. Murat Bal 1 adet Yazılacak isim: Murat BAL 9. Baki ARSLAN 1 adet Yazılacak isim: Baki ARSLAN 10.Baran ARSLAN 1 Adet yazılacak isim Baran ARSLAN 11. Dinçer IŞIK 1 Adet. Yazılacak isim: Dinçer IŞIK 12. Ufuk AKGÜN 1 Adet. Yazılacak isim:Ufuk AKGÜN 13.Tuncer ÜNAL 1 adet Yazılacak isim:Tuncer ÜNAL 14.Emrecan DENİZ (Yazılacak İsim : Emrecan 15.Hadi AYAZOĞLU Yazılacak İsim Hadi AYAZOĞLU 16.Bahadır CAN 1 Adet yazılacak Yazılacak İsim :Burak CAN 17.Bahadır CAN 1 Adet Yazılacak Yazılacak İsim :Baran CAN 18. Metin KARAGÖZ 1 adet Yazılacak olan: Metin KARAGÖZ 19.Serkan SAKA 1 adet Yazılacak İsim :Serkan SAKA 20. Özcan AKAR 1 adet Yazılacak İsim Özcan AKAR 21.Can AKAR 1 Adet Yazılacak İsim Can AKAR 22.Onur AKÇAY 1 Adet Yazılacak İsim Yiğitcan AKÇAY
|
|
|
|
|
|
Sadece Amatörüm..
|
|
|
|
İlhami Toker
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 10, 2010, 12:48:59 ÖS » |
|
?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dincer
|
 |
« Yanıtla #24 : Mart 10, 2010, 12:52:21 ÖS » |
|
Herhangi bir gelişme oldu mu setlerde ? Ne zaman hazır olacak acaba ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M.Hakan Başar
M.Hakan BAŞAR
Dernek Yönetim

SADECE AMATÖRÜM
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 10, 2010, 01:31:39 ÖS » |
|
Arkadaşlar setler hazır..Dağıtımlarına başladık..Cumartesi veya pazar günü uygun görülen bir yer ve saatte toplanabilirsek elden teslimatını yapabiliriz..Bunun haricinde Ankara dışındaki talep edenlere kargo ile gönderilecektir..
|
|
|
|
|
|
Sadece Amatörüm..
|
|
|
|
dincer
|
 |
« Yanıtla #26 : Mart 11, 2010, 07:41:03 ÖÖ » |
|
Ben bi telefon edeyim bugün o zaman da şimdiden alayım, hafta sonu da test ederiz, cumartesi hava müsait 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İlhami Toker
|
 |
« Yanıtla #27 : Mart 11, 2010, 09:23:33 ÖÖ » |
|
kimden teslim alacağız bu gün mümkünmü
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mbaL
|
 |
« Yanıtla #28 : Mart 12, 2010, 03:20:22 ÖS » |
|
değerli emek verenler, bu çalışma için çok teşekkürler .  Bunlardan daha sonrada isme özel yaptırıp hediye etmek istesek tekrar yaptırma imkanımız olacak mı ?
|
|
|
|
|
|
Ya bir Yol bul , Ya bir yol aç, Yada yoldan çekil
|
|
|
|
remorg
|
 |
« Yanıtla #29 : Mart 12, 2010, 08:55:16 ÖS » |
|
kimden teslim alacağız bu gün mümkünmü
İlhami abi; Hakan abide tüm malzeme. Akşam mesai çıkışı Balgat'a yolun düşerse Hakan abiden sohbet esnasında teslim alabilirsin diye düşünüyorum. Olmadı ilk bir araya geldiğimizde tedarik edebiliriz.
|
|
|
|
|
|
Tuncer ÜNAL 1976 0Rh(+)
|
|
|
|